» Anousia news:

Two firsts in a year for Anousia Entasi: 1. «No More Affairs» video-clip is according to unofficial sources the cheapest TV-played music video of 2006 in Greece (it was paid -10 euros- by Kore. Ydro.) 2. Cheap Pop for the Elite packaging is according to official sources the most expensive packaging of 2006 in the Greek market (it was paid -in general- by ΕΜΙ). Bravo Anousia!08.2009 | 04.2009 | 06.2008 | 05.2008 | 01.2008 | 10.2007 | 04.2007 | 11.2006 | 10.2006 | 08.2006
| 05.2006 | 02.2006 | 12.2005 | 11.2005 | 06.2005 | 01.2005 | 11.2004 | 06.2004

 

» Anousia history:

1. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
2. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ - Ο ΝΟΝΟΣ
3. Η ΔΕΙΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ
4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
5. Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΑΘΟΥ
6. Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ
7. Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
8. Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

 

» Anousia works:

Albums

Videos

Websites


» Contact

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

ΑΕ logo

«Home» productions

A grown child... is still a child!

Anousia history

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ: ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Η Ανούσια Ένταση είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία «σπιτικών» παραγωγών και εκδόσεων ήχου και εικόνας με έδρα την Κέρκυρα.
Μετεξέλιξη των √Arv (1994-95) και DNL (1996-2001), η Ανούσια Ένταση μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007
εξυπηρετούσε αποκλειστικά τις σχετικές ανάγκες των Κόρε. Ύδρο. με κύρια ορμητήρια τα δύο ιδιόκτητα studio της στα Πικουλάτικα και τους Βαρυπατάδες Κέρκυρας (ηχογραφήσεων και επεξεργασίας video αντίστοιχα), ενώ η δραστηριότητά της επεκτείνετο και στην κατασκευή ιστοσελίδων, όπως αυτή εδώ.


ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ - Ο ΝΟΝΟΣ

Η Ανούσια Ένταση ξεκίνησε επίσημα την πορεία της ως αποκλειστικό καλλι-τεχνικό υποχείριο των Κόρε. Ύδρο. τον Μάρτιο του 2003 υπογράφοντας την παραγωγή και το συνοδευτικό εικαστικό υλικό (artwork, αφίσα κυκλοφορίας) του πρώτου επίσημου δίσκου του συγκροτήματος Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ. Το πρώτο επίσημο video-clip σε παραγωγή Ανουσίας Έντασης ήρθε ένα χρόνο μετά, για το τραγούδι «Η Καλοσύνη Σου».
Χρέη «Διευθύνοντος Συμβούλου» της εταιρείας-φάντασμα εκτελούσε από το Δεκέμβριο του 2002, οπότε και είχε εκλεγεί ομοφώνως με συνοπτικές διαδικασίες από το ανύπαρκτο «Διοικητικό Συμβούλιο» της εταιρείας, ο νονός της, Γεράσιμος (Ιέρρης) Καββαδίας.


Η ΔΕΙΛΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ

Επιπροσθέτως με τις ολοένα και αυξανόμενες παραγωγές του συγκροτήματος, τον Ιούλιο του 2003 το τμήμα ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης επιμελήθηκε της παραγωγής και εξέδωσε σε 1 αντίτυπο το mini album του Κερκυραίου καλλιτέχνη, νυν μέλους των Κόρε. Ύδρο., Σπύρου Σπυράκου Αριστουργήματα, από το οποίο ξεχώρισε η ελάσσων καλοκαιρινή επιτυχία «Το Λιμάνι».


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ - Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Την άνοιξη του 2005, με αφορμή την ηχογράφηση του δεύτερου δίσκου των Κόρε. Ύδρο., το studio ηχογραφήσεων της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα ανακαινίστηκε με δαπάνη και προσωπική εργασία του πραγματικού ιδιοκτήτη του, μεγαλοκαρχαρία Ιωάννη-Αρμάνδου Μακρή.Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΑΘΟΥ

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η Ανούσια Ένταση απέκτησε και ένα βοηθητικό δωμάτιο εικαστικών παραγωγών δίπλα στα «Γραφεία» της στον Ποταμό Κέρκυρας (περιοχή Μαντουκιώτικα), από όπου γίνονται και οι ενημερώσεις της αγαπημένης σας ιστοσελίδας, ενώ άλλο ένα δωμάτιο αποκτήθηκε στις αρχές του 2006 στην περιοχή «Πλαϋτέρα», εντός της Οικίας του 79χρονου πλέον εν αγνοία τού πρώτου Προέδρου της εταιρείας, καταζητούμενου από τις Ταχυδρομικές Αρχές Κέρκυρας λόγω εμπλοκής του ονόματός του (μαζί με αυτό του συνθέτη Νίκου Εγγλέζου) σε υπόθεση διακίνησης παράνομων ηχογραφημάτων, πρώην περιπτεριούχου, μικροεπιχειρηματία-γαλακτοπώλη και φροντιστή του Α.Ο. Κέρκυρα, νυν αλιέα-μπρουμαδόρου, εκτροφέα οδικών πτηνών και ακούσιου καλλιεργητή μέρους της τροφής τους και προσφάτως μοντελιστή επιβατηγών υπερωκεάνιων, Τότου Αγάθου.


Η ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ

Η τελευταία δισκογραφική παραγωγή (ηχογράφηση, artwork) της Ανούσιας Έντασης είναι ο υπερεπιτυχημένος πρόσφατος δίσκος των Κόρε. Ύδρο. Φτηνή Ποπ για την Ελίτ, ενώ η τελευταία βιντεογραφική της παραγωγή το τέταρτο προωθητικό του δίσκου video-clip, για το τραγούδι «Άλλη Μια Νύχτα Σύγχυσης και Γέλιου» (με live footage από την ιστορική πλέον εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στο Gagarin 205 τον Φεβρουάριο του 2007), που ακολούθησε τα πολλαπλώς προβληθέντα από το MAD TV και όλα τα περιφερειακά μουσικά προγράμματα της Ελλάδας «Όχι πια Έρωτες» (σε «βαριά περιστροφή» από το MAD TV), «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» και «Οι Εραστές του Τίποτα» (όλα σκηνοθετημένα από μέλη του συγκροτήματος).


Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

Την Άνοιξη του 2006 ο έως τότε Βοηθός Καλλιτεχνικού Διευθυντή, δημιουργός του εξωφύλλου της ΦΠγτΕ, αρχιτέκτων Κ.Υ. Αμύγδαλος, ανέλαβε τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή εκτοπίζοντας τον προϊστάμενό του, εικαστικό Georges Arvanitakis, που είχε αποσυρθεί προσωρινά λόγω της κατάταξής του στο γαλλικό ναυτικό. Έκτοτε, και παρά την επανένταξη του σχεδιαστή και τεχνικού επιμελητή της παρούσας ιστοσελίδας στη λελογισμένη καθημερινότητα, ο Κ.Υ. Αμύγδαλος διατηρεί καταχρηστικά τον υφαρπαχθέντα τίτλο. Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2007, εφορμούμενος από πιέσεις φίλων και οραματιζόμενος μια νέα 'ποχή για την Ανούσια Ένταση, ο Κ.Υ. Αμύγδαλος με δεξί του χέρι τον Διευθυντή του τμήματος Φωτογραφίας και γενικό επόπτη των δραστηριοτήτων της εταιρείας Θανάση Δανίλη (γνωστό και ως «Παραγωγό») ανέλαβε με πραξικόπημα, που ακολούθησε σειρά μικροδωροδοκιών, μεταξύ των οποίων και αυτής του frontman των Κόρε. Ύδρο. Π.Ε. Δημητριάδη, την προεδρία της Ανούσιας Έντασης, με βασική επιδίωξη να καταστήσει τη θρυλική cult εταιρεία ρυθμιστή των επιχειρηματικών πραγμάτων της χώρας. Η 14η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί ως επίσημη ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Ανούσιας Έντασης από τον ολοκληρωτισμό των Κόρε. Ύδρο. [σχετικό νέο].


Η ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Ανούσια Ένταση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους θαυμαστές της δουλειάς της και όχι μόνο ότι πλέον λειτουργεί, ως εταιρεία «εικονικών» παραγωγών, και εκτός «κορεσμένων» ορίων, με τις πόρτες της ανοιχτές μόνο για φίλους και το πολυσχιδές και (αριθμητικά και σωματικά) ανεξάντλητο επιτελείο της έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο διαστροφικές καλλι-τεχνικές τους ορέξεις.

 

 


Anousia works

Albums:


Videos:


Websites:


See also these!

 


Contact


telephone: aentasi@gmail.com


Anousia Entasi in MySpace:


AnOYsIA EntAsHoMe ReCoRDiNGS
(Agathos Totos)
El. Theotoki-Paraskevopoulou 2Α
491 00
CORFU