Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Απρίλιος 2005

[Φωτογραφικό νέο:]
Ηχογραφήσεις νέου δίσκου, μέρος 1ο (οδηγοί, ντραμς, δοκιμαστικά μπάσων - e-bow)
(28.04.2005)
τόπος: studio Ανούσιας Έντασης, Πικουλάτικα, Κέρκυρα
χρόνος: 21, 25 Απριλίου 2005
πρόσωπα (σειρά εμφάνισης): Αλέξης Αποστολίδης, Παντελής Δημητριάδης, Αλέξανδρος Μακρής, Νίκος Βαρότσης, Γιώργος Αρβανιτάκης
φωτογράφος: Θανάσης Δανίλης






«Έκοψαν» τους Κόρε. Ύδρο. από τα ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
(21.04.2005)
Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στις τάξεις των Κόρε. Ύδρο. ο αποκλεισμός του συγκροτήματος και από τις φετινές υποψηφιότητες των ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ, όπως ανακοινώθηκαν από τη διοργανώτρια Academy of Corfian Awards. Στη λίστα των «κομμένων» καλλιτεχνών βρίσκονται επίσης, σύμφωνα με σχετικό «ρεπορτάζ» του τηλεοπτικού σταθμού STAR, ονόματα όπως η Άννα Βίσση, η «Καλομοίρα» και ο συμπατριώτης των Κόρε. Ύδρο. Sakis Ρουβάς, γεγονός που μετριάζει κάπως την πικρία των μελών του κερκυραϊκού συγκροτήματος για τον άδικο αποκλεισμό.
Η 23η απονομή των Βραβείων, που τα δύο τελευταία χρόνια έχουν τιμήσει καλλιτέχνες όπως (τυχαία κατάταξη) Άντζελα Δημητρίου, Πέγκυ Ζήνα, «Βαλάντης» (2 φορές), Μαντώ, Αντώνης Ρέμος, Λένα Παπαδοπούλου, Μαριέτα Πιερίδη, Ανδρέας Στάμος, Καίτη Γαρμπή, Φίλοι Για Πάντα, Νίκος Βέρτης, Γιώργος Τσαλίκης, ΟΝΕ, Πρόεδρος της Κύπρου, Ημισκούμπρια (2 φορές), Δυτικές Συνοικίες, Μπλε, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μαριώ (2 φορές), Τάκης Ζαχαράτος, Δημήτρης Μπάσης, Antique, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Βαγγέλης Κονιτόπουλος, Τόλης Βοσκόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Πασχάλης Τερζής, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Δάντης (2 φορές), Γιώργος Θεοφάνους (2 φορές), Αντώνης Βαρδής, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαΐου 2005 στα «ΑΣΤΕΡΙΑ» της Γλυφάδας.
Οι Κόρε. Ύδρο. ενημερώθηκαν για τον 11ο κατά σειρά αποκλεισμό τους από τον super-cult θεσμό, ενώ βρίσκονταν στο studio της Ανούσιας Έντασης στα Πικουλάτικα Κέρκυρας, όπου ηχογραφούν το νέο τους δίσκο. Εκτενής ενημέρωση για την (ξέφρενη) πορεία των ηχογραφήσεων σύντομα από το koreydro.gr. ;-)


Στο studio οι Κόρε. Ύδρο. για το νέο δίσκο
(13.04.2005)
Αφού έκλεισε ο κύκλος του Αν Όλα Τέλειωναν Εδώ με την απογοητευτικά χαμηλής προσέλευσης βραδιά πρώτης προβολής του δεύτερου και τελευταίου για το δίσκο video-clip τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο club RHEXENOR στα Γουβιά της Κέρκυρας, οι Κόρε. Ύδρο. ξεκινούν σήμερα τις τελικές ηχογραφήσεις για το νέο τους δίσκο, που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης. Οι εντατικές ηχογραφήσεις, που προβλέπεται να διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο, θα πραγματοποιηθούν στο ανακαινισμένο studio του συγκροτήματος στα Πικουλάτικα Κέρκυρας, ευγενική χορηγία Γιάννη Α. Μακρή.
Το σκληρό πυρήνα Δημητριάδη-Μακρή θα πλαισιώσουν αυτή τη φορά τα δύο προσφάτως επισημοποιημένα μέλη του συγκροτήματος, ο ντράμερ Αλέξης Αποστολίδης (στενός συνεργάτης από το 2003) και ο κιθαρίστας Σπύρος Σπυράκος (περιστασιακά στενός συνεργάτης από το 1997). Σύμφωνα με κάποιες πρώτες πληροφορίες, το συγκρότημα προσανατολίζεται προς έναν πιο κιθαριστικό από αυτόν του ντεμπούτου ήχο, με έμφαση στο πιάνο.
Σας ενημερώνουμε τέλος ότι η δημόσια παρουσίαση του νέου video-clip του συγκροτήματος θα επαναληφθεί μέσα στις γιορτές του Πάσχα εντός πόλης (Κέρκυρας), ενώ σύντομα το video θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν downloading από την παρούσα ιστοσελίδα.