Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Δεκέμβριος 2006

Ελληνική μουσική ανασκόπηση 2006: TRANZISTOR, ΠΟΠ+ΡΟΚ, Πετρίδης
(29.12.2006)
Δείτε εδώ την ελληνική ανασκόπηση του ηλεκτρονικού μουσικού περιοδικού TRANZISTOR για το 2006. Οι Κόρε. Ύδρο. απέσπασαν τη δεύτερη θέση στους καλύτερους δίσκους της χρονιάς καθώς και 2 + 1/3 + 1/5 «Όσκαρ» από τον αρχισυντάκτη του περιοδικού Άγγελο Κ., στις κατηγορίες «Υπάρχει ελληνόφωνο ροκ?», «Καλύτερο βιντεοκλιπ», «Αμφιλεγόμενες προσωπικότητες» και «Καλύτερα ελληνικά λαιβ» αντίστοιχα.
Δείτε επίσης τη λίστα του περιοδικού ΠΟΠ+ΡΟΚ, όπως τη βρήκαμε εδώ (ειδικό νέο σε κάνα μήνα που θα έρθει το περιοδικό στην Κέρκυρα).
Επίσης, ειδική μνεία έγινε σήμερα από τις 4 στις 5 στους Κόρε. Ύδρο. και τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ από τον Γιάννη Πετρίδη (ΝΕΤ 105,8), που, στα πλαίσια της δικής του ελληνικής ανασκόπησης (Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Ξυδάκης & Ελευθερία Αρβανιτάκη, Monica, Κόρε. Ύδρο.), μετέδωσε το «Καμιά Χριστίνα» και κάποιος πήγε να πάθει συγκοπή μέσα στο μπάνιο. [μετάβαση στις ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ]


Το MiC για την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στις Σέρρες / Μαζί μας για τις γιορτές ο Αλέξανδρος Μακρής
(19.12.2006)
Ο Άρης Καραμπεάζης, στα πλαίσια του πρόσφατου συναυλιακού οδοιπορικού του, καταθέτει στο σαλονικιώτικο μουσικό site τις εντυπώσεις του από την εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στις Σέρρες, ενώ, πίσω στην Κέρκυρα, με συγκίνηση αποχαιρετήσαμε την ήδη πολυαγαπημένη μας Μαρία [Ποια είν' αυτή;;] που φεύγει για την πατρίδα της για τις γιορτές και υποδεχτήκαμε τον πολύ, αγαπημένο μας Αλέξανδρο που ήρθε στην πατρίδα του για τις γιορτές [Γιατί, πού ήτανε;;].
Σύντομα φωτογραφικό υλικό από το σχετικό σαββατιάτικο τραπέζι στις «Πέντε Αδερφές» καθώς και εκτενές ρεπορτάζ από τις στουντιακές δραστηριότητες των ημερών μαζί με το «μαέστρο».

Εδώ, το φωτογραφικό αφιέρωμα στο live στις Σέρρες, με τις φωτογραφίες που μας εστάλησαν μέχρι στιγμής (περιμένουμε κι άλλες). Γιωργία και Μιχάλη, ευχαριστούμε!


Ο εφιάλτης στο δρόμο προς (και από) τις Σέρρες και οι Σέρρες που αγαπήσαμε
(11.12.2006)
Μετά από μαρτύριο 32 ωρών στους δρόμους της Ηπείρου και της Μακεδονίας οι Κόρε. Ύδρο. επέστρεψαν σήμερα το πρωί στα πάτρια εδάφη, με τις καλύτερες αναμνήσεις από την παραμονή τους στις Σέρρες και τις χειρότερες από την προς και από διαδρομή.
Στο δια ταύτα, το συγκρότημα παρουσίασε σε 100 και αν θερμούς παρευρισκόμενους στο Κινηματοθέατρο του Εργατικού Κέντρου το ακόλουθο set:

ΥΠΕΡΝΑΝΟΣ
ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ [skit] / ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ
ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΞΕΙΣ
ΡΑΝΤΑΡ
ΠΕΡΙ ΠΑΘΟΥΣ '05
Ο ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΣΥΝΝΕΦΑ
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΩΡΙΣ
ΝΥΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
ΚΑΜΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ
ΕΔΩ ΚΑΤΟΙΚΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΕΙΡΑΨΙΑ / GAY ANTHEM FOR THE NEW MILLENNIUM
ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟΥ
en-kore:
ΤΟ ΣΠΙΤΙ (με παρατεταμένο ουρλιαχτό)
ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΡΩΤΕΣ (feat. Γεωργία Ρέγγη)

Οι Κόρε. Ύδρο. ευχαριστούν τους εκλεκτούς φίλους από τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη που τους τίμησαν με την παρουσία τους, τον κουτσό σκύλο Αχμέτ, που στάθηκε ακοίμητος φύλακάς τους στο βενζινάδικο της Κατάρας όπου διανυκτέρευσαν την Παρασκευή περιμένοντας να ανοίξει, τον καλό εκ των Πέτρων και τους άλλους τρεις οδηγούς των φορτηγών της Express Service, που μετέφεραν αυτούς και το νοικιασμένο όχημά τους με τριπλή ανταπόκριση από τη Βέρροια στα Γιάννενα, το Σύνδεσμο Αραβοφώνων Μετσόβου «Η Μπαλντούμα» και την KAOIL για το αν μη τι άλλο ξεκαρδιστικό ταξίδι. Εξαιρέτως ευχαριστούμε τον Μιχάλη Εμμανουηλίδη για όλα όσα έκανε για μας.
Ακόμα και αν πιούμε της άρνης το νερό, το τριήμερο αυτό, με γευστικό αποκορύφωμα το κεμπάμπ του Σωτήρη, θα μας μείνει αξέχαστο.

Σύντομα άφθονο φωτογραφικό υλικό. Προς το παρόν δείτε κάποιες φωτογραφίες από το blog του «δεύτερου Περικλή».


«ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ!» στο MiC
(11.12.2006)
Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε προ τριμήνου ο Π.Ε. Δημητριάδης στο Θάνο Σταυριανάκη, μαζί με τα προλεγόμενα του Άρη Καραμπεάζη, στο πρώτο θέμα του τεύχους της περασμένης Παρασκευής του ηλεκτρονικού περιοδικού MiC με τίτλο «ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΡΕ ΥΔΡΟ!».