Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Μάρτιος 2007

Ξύλο αγάπης και στα Γιάννενα
(19.03.2007)
¶ξια συνέχεια του GAGARIN (τηρουμένων των αναλογιών) ήταν η προχτεσινή εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην πρωτεύουσα της βορειοδυτικής Ελλάδας. Το κερκυραϊκό συγκρότημα (με τη Μαρία στη θέση του Αλέξανδρου, που ήταν νοερά παρών από τη Γηραιά Αλβιόνα μαζί με τον Κων/νο Αμύγδαλο), παίρνοντας τη σκυτάλη από τον πολύ Σπύρο Γραμμένο και το μοναδικό του σατιρικό show, παρουσίασε «με το φόβο των Ιουδαίων [= αστυνομικής επέμβασης, κάτι όχι ασυνήθιστο στο Πορτραίτο]» παραλλαγή του γνωστού setlist (για τελευταία φορά μάλλον, καθώς προβλέπεται είσοδος νέων κομματιών για τις επερχόμενες εμφανίσεις) σε ένα ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ασφυκτικά γεμάτο από ντόπιους μουσικόφιλους αλλά και φανατικούς «κορεϋδρώτες» που έσπευσαν στα Γιάννενα από όλη τη δυτική Ελλάδα (¶ρτα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα: διπλή αντιπροσωπεία, Αμφιλοχία κ.α.).
Μεταξύ των happenings της βραδιάς, το επί σκηνής «ξύλο» ανάμεσα στον Παντελή και αφηνιασμένο πατρινό φαν (όχι τον συνήθη ύποπτο) στο «Τώρα που δεν Έχω Κανέναν» (α' αν-κόρε, αφού είχε πια ξεπεραστεί ο φόβος των Ιουδαίων), η -παρουσία του παλαίμαχου «Παραγωγού» Σταύρου Αρβανίτη, που ταξίδεψε από την Κέρκυρα αποκλειστικά για τους Κόρε. Ύδρο.- «βράβευση» του βετεράνου εξωσχολικού καταληψία-βανδαλιστή Βασιλάκη Αντωνίου (και οι δύο, συνοδοιπόροι των Κόρε. Ύδρο. κατά την περίδο 1994-1996), που εισέβαλε ξαφνικά στο χώρο προς το τέλος του set με gay παραλλαγή του πρωτολανσαρισμένου στο GAGARIN μπλουζακίου "I *heart* KY", και το αυθόρμητο ντουέτο με τον ηθικό αυτουργό της βραδιάς στο «Όχι πια Έρωτες» (β' αν-κόρε), που έκλεισε την διάρκειας μιας ώρας και 45 λεπτών εμφάνιση του συγκροτήματος. Ακολούθησε μεθεόρτιο show από τον Σπύρο Γραμμένο και τους Meatballmakers [@ MySpace] και μέχρι πρωίας διασκευές ελληνικών επιτυχιών του παρελθόντος (από Τρύπες μέχρι Αλέξια) από super group της στιγμής με το Νίκο Βαρότση και κατόπιν το Χρήστο Παρλαπά [@ MySpace as an artist / as an individual] στην κιθάρα και τον λατρεμένο στα ντραμς. Όλες οι ευχαριστίες, που ήταν περισσότερες από κάθε άλλη φορά, εκφράστηκαν ιδιαιτέρως και από σκηνής. Από εδώ, ξανά, μόνο στον άνθρωπο που συμπλήρωσε την Αγία Τριάδα της Επαρχίας για τους Κόρε. Ύδρο., μπροστά στην οποία οι «μείζονες των Αθηνών» αποδείχτηκαν κάτι περισσότερο από «λίγοι».

Από στιγμή σε στιγμή πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα στη βραδιά από το επιτελικό δίδυμο της Ανούσιας Έντασης που συνόδευσε τους Κόρε. Ύδρο. στα Γιάννενα.