Αρχείον νέων (326):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Μάιος 2006



11 Ιουνίου η πρώτη «ever» εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην πόλη της Κέρκυρας!
(30.05.2006)
Σε ένα από τα κεντρικότερα και επικότερα σημεία της Κέρκυρας, στο περιστύλιο των Ανακτόρων Μιχαήλ και Γεωργίου, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου η πρώτη επίσημη ζωντανή εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στην πόλη καταγωγής τους (σποραδικά έχουν εμφανιστεί σε χωριά και προάστια). Η εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. θα αποτελέσει το καταληκτικό γεγονός του έργου +ΓΝΩΜΗ των Κερκυραίων εικαστικών Νίκου Κόκκαλη και Μαριλένας Κοσκινά, μια συμμετοχική δράση που θα παρουσιαστεί από τις 4 μέχρι τις 11 Ιουνίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας με σκοπό «να ξορκίσει την ατομικιστική εσωστρέφεια ... σε έναν τόπο που εφησυχάζει ανάμεσα σε αδιαφορία, κουτσομπολιά και καλοπέραση» (από το δελτίο τύπου του έργου).
Η εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. θα ξεκινήσει στις 9:30 μ.μ. και η είσοδος για όσους δε διστάσουν να θυσιάσουν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ πάλαι ποτέ πανίσχυρης αποικιακής δύναμης και πρώην υποτελούς της (έκτοτε εμφιλίως σπαρασσόμενης Λαϊκής Δημοκρατίας) θα είναι ελεύθερη.

Όσον αφορά το λόγο της ακύρωσης της εμφάνιση των Κόρε. Ύδρο. στη Θεσσαλονίκη, που είχε προαναγγελθεί από το site για τις 28.05, είναι η μείωση του budget από τους διοργανωτές (HELEXPO), που «έκοψαν» τα δύο εκτός Θεσσαλονίκης συγκροτήματα που είχαν προσκληθεί, εκ των οποίων το ένα ήταν οι Κόρε. Ύδρο., που ενημερώθηκαν -και δεσμεύτηκαν- για τη συμμετοχή τους (αλλά όχι και για την ακύρωσή της, την οποία έμαθαν με καθυστέρηση εντελώς τυχαία) από το ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ΠΑΛΜΟ.

Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι αύριο Τετάρτη 31.05 οι Π.Ε. Δημητριάδης και Αλέξανδρος Μακρής θα βρεθούν στα studio του MAD TV για τη βιντεοσκόπηση ακουστικής εκτέλεσης (πιάνο-φωνή) ενός τραγουδιού από τη Φτηνή Ποπ για την Ελίτ στα πλαίσια σειράς unplugged του καναλιού. Αναλυτικότερο ρεπορτάζ για το συγκεκριμένο γεγονός σύντομα από την αγαπημένη σας ιστοσελίδα.