Αρχείον νέων (326):


Editorial team: Sordid Sentinels (Armageddon Bogdanos, Asmodaios Soueref, Benjamin Drazinos ...Emelat Mantzarou-Kapodistria, Agersikomi Louvrou-Stravoravdi, Elizabeth (Lizy) Paolineli-Koyevinas, Charles Rochamet-Pappas
Chief Editor: Chtoulou Ioakeimidis
Moderator: priest Blessed Doctor
Outsourcing: Eosforios Vantsik, priest Michael (Papa-Michalis)
archdeacon: Epiphanius Mentreya

[...]
: editor's comments

All the latest news about Kore. Ydro.

Οκτώβριος 2009

Όλη η Αλήθεια στο ATRAKTOS
(20.10.2009)
Διαβάστε την κριτική του Τάσου Φιλόπουλου στο ηλεκτρονικού περιοδικού ATRAKTOS για το νέο δίσκο των Κόρε. Ύδρο.


Ολοκληρώθηκε με τις ευλογίες του Θεού το video clip του «Πικρή Γεύση»
(14.10.2009)
Με τις ευλογίες του -εορτάζοντος σήμερα τα ν-οστά του γενέθλια- Θεού της Κέρκυρας (κατά κόσμον Μάριου Σ. Μαγιολαδίτη), που έσπευσε στην Αθήνα γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό από το Ολδεμβούργο της Κάτω Σαξωνίας, όπου διάγει ακαδημαϊκό βίο, ολοκληρώθηκε χτες το μοντάζ του νέου -και πρώτου από τον τελευταίο δίσκο του συγκροτήματος- video clip των Κόρε. Ύδρο., για το τραγούδι «Πικρή Γεύση».
To πρώτο μετά από δυόμισι χρόνια video των ΚΥ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρβανιτάκη («Η Καλοσύνη Σου», «Όχι πια Έρωτες»), αναμένεται να παραδοθεί σήμερα από την εταιρεία TFG, που έκανε τη μεταγραφή σε beta, στη δισκογραφική ΜΙΝΩΣ για τηλεοπτική διανομή (και οι θεοί βοηθοί). Προς το παρόν, δείτε το αποκλειστικά από εδώ.



Σχετικό νέο:
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της «Οδύσσειας» των Κόρε. Ύδρο.!
(22.08.2009)


Προεκλογικά στο ίντερνε
(03.10.2009)
Διαβάστε την παρουσίαση του τελευταίου δίσκου των ΚΥ στην εφημερίδα ΑΡΙΣΤΕΡΑ! (μέσω του site της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας), καθώς και την προεκλογική συνέντευξη του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ανούσιας Έντασης στο ζακυνθινής κοπής πολιτιστικό blog Μ . Π . Α.