Αρχείον νέων (325):

Συντακτική ομάδα: Χυδαίοι Φρουροί (Αρμαγεδδών Μπογδάνος, Ασμοδαίος Σουέρεφ, Βενιαμίν Δραζίνος, ...Εμελάτ Μαντζάρου-Καποδίστρια, Αγερσικόμη Λούβρου-Στραβοράβδη, Ελισάβετ (Λίζυ) Παολινέλι-Κογεβίνα, Κάρολοι Ρωχάμετ-Παππά)
Αρχισυνταξία: Χτουλού Ιωακειμίδης
Συντονισμός: παπα-Χρήστος Χυδαίος, παπα-Μακάριος Γιατρής
Εξωτερικοί συνεργάτες: Εωσφόριος Βάντσικ, παπα-Μιχάλης
αρχιδιάκονος: Επιφάνιος Μεντρέγια

[...]
: σχόλια αρχισυντάκτη

Όλες οι εξελίξεις γύρω από το συγκρότημα

Νοέμβριος 2010

«Σ' Έναν Άλλο Πλανήτη», το νέο τραγούδι των ΚΥ

(06.11.2010, ενημέρωση 20.11)
Κατεβάσατε το τραγούδι με το οποίο συμμετέχουν οι Κόρε. Ύδρο. στη μουσική συλλογή (αντί καταλόγου) της έκθεσης του φίλου τους ζωγράφου Στέφανου Ρόκου, Τρόμος και Ρομάντζο σε Έναν Άλλο Πλανήτη; Το τραγούδι γράφτηκε με αφορμή το συγκεκριμένο project και ηχογραφήθηκε στις αρχές του 2010.

Σχετικά με το project, η αφιερωμένη σε αυτό ιστοσελίδα αναφέρει:
«Όσο καιρό ζωγραφίζει, ο Στέφανος Ρόκος έχει πολλές φορές πατήσει ή αναφερθεί στην αγαπημένη του μουσική, πολύ συχνά ευθέως και άλλοτε πλαγίως ή διακριτικά.
Πολλές φορές έχει επίσης διαδράσει με αυτήν, όπως - μεταξύ άλλων - το Νοέμβριο του 2005 που συνόδευσε τον κατάλογο της δεύτερης ατομικής του έκθεσης στο Αγκάθι με  την ειδικά ηχογραφημένη μουσική των - φίλων και τακτικών συνεργατών του - Interstellar Overdrive, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει φιλοτεχνήσει πολλά εξώφυλλα δίσκων μουσικών και συγκροτημάτων που γνωρίζει ή εκτιμά.
Φέτος, με αφορμή την επερχόμενη παρουσίαση της νέας ενότητας έργων που εδώ και καιρό ετοιμάζει για το Νοέμβριο του 2010 (επίσης στο Αγκάθι) με τίτλο "Τρόμος και Ρομάντζο σε Έναν Άλλον Πλανήτη", ζήτησε από μουσικούς ή μουσικά σχήματα με τα οποία είχε κατά καιρούς σχετιστεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, να εμπνευστούν από τη δουλειά αυτή και να γράψουν από ένα δικό τους κομμάτι το καθένα βασισμένο στα θέματα και τον τίτλο της έκθεσης, με σκοπό στη συνέχεια να τα κυκλοφορήσει ο ίδιος μαζί με τα έργα του σε μορφή μουσικής συλλογής αντί καταλόγου.
Η ανταπόκριση ήταν πολύ θετική, και αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρωθεί ένα σύνολο μουσικής (από την Ελλάδα και το εξωτερικό) με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο ως αποτέλεσμα συνεργασίας όσο και ως αυτόνομο δημιούργημα.
Ένα πρώτο δείγμα της καινούριας δουλειάς του Στέφανου Ρόκου  παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Art Athina (13 έως 16 Μαΐου 2010), οι λεπτομέρειες όμως και το μουσικό κομμάτι θα κρατηθούν (καλώς ή κακώς!) μυστικά μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα ανακοινωθούν όλα τα στοιχεία για την έκθεση του Νοεμβρίου και την κυκλοφορία του άλμπουμ.»
(www.horrorandromance.com, The project)

ενημέρωση 20.11:
Η παρουσίαση του Γιάννη Νένε στην ATHENS VOICE